驿路枫情-加拿大移民论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

楼主: 栀子花开

成功登陆政府工之完全攻略

回复: 成功登陆政府工之完全攻略

Post by 慕沧海;573828
楼主超强!崇拜!
谢谢!

精彩!支持

从楼主的功略中,俺明确了一点:不是加国公民,也有机会进入政府部门。

以前有个错误的观点,以为政府部门的人,都是加国公民!

崇拜LZ, 自愧不如,我们还需要努力.

人生真的不知道会做成些什么,就像LZ进了加拿大的政府部门,估计之前你也没这么想过.
所以只要努力,在加国发展好不是没有可能.

谢谢经验分享

Post by sarahzj;578007
精彩!支持

从楼主的功略中,俺明确了一点:不是加国公民,也有机会进入政府部门。

以前有个错误的观点,以为政府部门的人,都是加国公民!
谢谢!还证明了一点,咱们新移民一点也不比本地人差。哈哈

Post by jun2006;583330
崇拜LZ, 自愧不如,我们还需要努力.

人生真的不知道会做成些什么,就像LZ进了加拿大的政府部门,估计之前你也没这么想过.
所以只要努力,在加国发展好不是没有可能.

谢谢经验分享
谢谢支持!

" Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. "

Re: 成功登陆政府工之完全攻略

好一个白-骨-精!

写得非常好,多谢分享!

大好人!

感谢分享,写得非常好,而且楼主真能干

感觉英语太重要了,首先要能得心应手地用英语交流和介绍自己,才能抓住机会呀

在政府打工, 羡慕!

Is very good

楼主能否将自己的reference作为范文让大家学习一下呢
不知道怎么把自己夸得花一样
当然,楼主的个人信息先隐去的

Post by 壹壹得壹;652304
看看是不是有帮助,呵呵~

Dear Sir/Madam,

I am pleased to provide this reference letter for Ms. (**) in supporting her endeavour of seeking new development opportunities in Canada. Ms. ** has been working with Company Namesince (Year), and she joined my team as (Job Title) in (Year)

As (Job Title), Ms. (**)’s main responsibilities were as follows.
(job description)

Ms (**)’ strong organization skills and innovative ideas made her quite outstanding among other employees. She always kept updating her knowledge and improving her skills and performed her duties to our satisfaction. She gave all her colleagues and me a deep impression for her smartness, her energy and her talented commitment to her job. I would also like to point out that Ms. (**)  has very strong interpersonal skills. She has gained enormous popularity among her fellow colleagues

Based on her excellent performance in (Company Name), I strongly believe that Ms. (**) is an ideal candidate for you. Therefore, I have no reservation to recommend her to you.

Should you have any more questions, please feel free to contact me.

Sincerely yours,
Name
Title
Company
Tel
Email

Post by peterHK;646877
大多数的新移民都没有这么幸运,特别是来自国内中小城市和科研院所的专业移民,没有太强的工作背景(例如知名跨国公司/世界几百强等)有的来加好几年了,还没有找到和自己以前工作对口的活,看过楼主的帖就好象看到了万花丛中一点红.
前天吃午饭的时候和一个品牌经理聊天,她是13年前从菲律宾来的。她之前在菲律宾时在几家世界知名的快速消费品公司的品牌市场部任过职,可是来加拿大之后却要从零开始。她花了13年时间才回到原来的轨道上来。我很佩服她的毅力,如果是我可能早就打退堂鼓了。

Post by MapleFun;647368
在政府打工, 羡慕!
我喜欢你的头像,每次从北四环经过都能看见。希望明年能回北京坐在里面看比赛。呵呵呵~

楼主太厉害了。感谢分享!

楼主真是好心人!谢谢楼主的分享!祝愿楼主工作顺利!

崇拜加羡慕加佩服,希望LZ越来越顺

好贴,感谢分享